Jdi na obsah Jdi na menu

Rozhovor s Denčou Zemánkovou, útočnicí z Vacenovic...

27. 8. 2013

 Rozhovor s Denčou, hráčkou, jejíž střela by dokázala přelomit břevno...

 

 

468479_513118578703681_1265208166_o.jpg

 

Čauky Deni, jelikož si vyhrála anketu, která měla určit s kým bude další rozhovor, jsem tady s mými otázkami, bereš?

Čauko jasnééé :)


Jak jistě spousta lidí ví, tak jsi dcera trenéra mutěnského ,,Áčka“ Petra Zemánka, byl to právě taťka, který tě přivedl k fotbalu?

Ano byl to on, i když já vlastně fotbal do svých 11let nesnášela, nechápala a nebavilo mě se na něj dívat, ale jak taťka přešel do Kunovic a já měla víc a víc roků začala jsem ho vnímat trochu jinak a začal mě bavit víc a víc :)

A co mamka, jak se jí to líbilo, když jsi přišla s nápadem hrát fotbal? Podporovala tě?

Na začátku si myslela, že to bude jen chvilková záležitost, ale jak začala zjišťovat, že mě to baví víc a víc, podporovala mě, ale měla strach, jelikož bývám hodně zraněná a vždy se mi stane něco extra, tak už by byla ráda, kdybych i skončila. :D

A jaké byly tvé první fotbalové zkušenosti? Hrála jsi za žáky nebo přímo někde za ženy?

Začínala jsem ve Vracově za ženy, jelikož mi bylo 12, tak jsem ještě nemohla s nimi hrát, a tak jsem měla jít na půlroční hostování do Nesytu do žaček. Tam se mi nelíbilo a po prvním tréninku mě tam už nikdo neviděl. 

 

Do Mutěnic tě přivedl taťka anebo to byla tvá skrytá touha tady hrát?

Do Mutěnic jsem chtěla jít, protože ve Vracově se to rozpadlo a šli jsme na hostování do Vlkoše, ale tam se mi nelíbilo, hlavně kolektiv tam nebyl moc dobrý. Postupně i další holky z Vracova to omrzelo, když hrávaly jen Vlkošanky a ony ne, proto jich hodně skončilo. (Mimochodem, teď za Vlkoš hraje asi jen jedna hráčka z Vracova). A to byl zásadní krok k tomu, že jsem se rozhodla jít do Mutěnic, kde se mi holky zdály na první pohled v pohodě :P

 

Pamatuješ si ještě tvůj první trénink tady v Mutěnicích, jak probíhal?

Ano pamatuju, bylo to za trenéra Pavky a trénovalo se za brankou a já měla první trénink po 2 měsících, jelikož jsem měla zlomenou nohu a na těch hrbech mě to začalo zase bolet, a proto jsem si dala pauzu. Další trénink si už moc nepamatuju, ale myslím, že jsem tam přišla v době, kdy jako trenér nastoupil Radek.

Co se ti vůbec líbí na mutěnském týmu nejvíc?

Jsou to nejlepší baby na světě J  a kdokoliv přijde nový, tak se s ním baví a nehrají si na nic, prostě to nejsou žádné ,,namistrované“ hvězdy :)

A co říkáš proslulým akcím ve sklepě? Účastníš se často?

Akce jsou nejlepšíí :D účastním se vždy, kdy to jde J

Kdyby sis mohla vybrat tým, trenéra a místo v sestavě, jak by to podle tebe vypadalo?

Určitě AC SPARTA PRAHA, trenéra taťku a místo v sestavě asi útok. J

A tvůj největší fotbalový zážitek? Byl pozitivní či negativní?

Tak určitě pozitivní a to velmi, protože to byla moje první návštěva zápasu 1. FC SLOVÁCKO vs AC SPARTA PRAHA, kde jsem konečně viděla naživo svého idola Tomáše Řepku.

Děkuji moc, ať se ti daří J

Já děkuju…


 

sparta.jpg


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář