Jdi na obsah Jdi na menu

Rozhovor s Markétou Bízovou (Makinou)

1. 8. 2007

Rozhovor s dlouholetou hráčkou Mutěnic Markétou Bízovou

 

Obrazek

 

 

 

AHOJ

ahoj

JAK DLOUHO HRAJEŠ FOTBAL?

no, víš že ani přesně nevím.. myslím, že už i 5 let to bude..

CO SE TI NA FOTBALU TAK LÍBÍ?na fotbalu ?? jde tam hlavně o to být s přáteli a pobavit se.. ten kolektiv je to co mě natom všem baví :-)

JAK BYS POPSALA VÁŠ TÝMOVÝ VZTAH S TRENÉREM?Týmový vztah s trenérem ? myslím si, že je to člověk, který nás dokáže vyhecovat, abychom dali do toho boje všechno co v nás je, pak už je jen na nás samotných, jak se s tím každý popereme.

 

 

CO SI MYLSÍŠ O TRÉNINCÍCH NA UMĚLCE?

Podle mě je potřeba trénovat na trávě. Umělá tráva je na zimní období a ne na trénování v létě, kdy jsou vedra k nevydržení. Když máme zápas na živém pažitu, tak máme problémy se zpracováním míče, protože jsme zvyklé, že umělá tráva je rovná a nikdy ten míč neskočí tak jak na živé trávě.

 

 

 

JAK SE TI HRAJE NA POSTU ÚTOČNÍKA?

Vlastně po celou dobu co hraju fotbal jsem putovala od jednoho postu k druhému. Ať už od stopera po záložníka nebo předstopera, prostě všude. Teď mě trenér zkouší do útoku, tak uvidíme, jak budu úspěšná.

 

KOLIK JE NYNÍ V TÝMU HRÁČEK?Myslím si, že nějak kolem 25, ale ne všechny hráčky mohou nastoupit na novou sezonu. Soutěž je totiž omezená věkem a tak mohou hrát jen ty, kterým bylo už 14 let

 

 

 

 

VŠIMLA JSEM SI, ŽE NĚKTERÉ TÝMY MAJÝ VÍTĚZNÉ POKŘIKY, MÁTE I VY NĚJAKÝ?

 

Ze začátku sme se snažili různé pokřiky vytvářet bylo i pár nápadů,ale později z toho sešlo a zůstalo jen známé "Cigi" :-)

 

 

 

KDY VÁM ZAČÍNÁ SEZÓNA A JAK SE NA NI PŘIPRAVUJETE?

 

Myslím, že první zápas je 5.4.2008 což je s Hovoranama a zápas se hraje venku. A jak se připravujeme ??Vlastně po sezoně odehrané v hale se hned nastoupilo běhat do polí, výběhy.Počet hráček na tréniních byl minimální, ne všem to vyhovovalo. Teď už trénujeme na umělé trávě, kde je účast poměrně hojná.

 

 

 

POSLEDNÍ OTÁZKA, JAKÉ ZMĚNY BYS UDĚLALA VE FOTBALE? CO BYS ZRUŠILA A CO NAOPAK UVÍTALA?

 

Myslím si, že by neuškodilo, kdybychom měli ještě jednoho trenéra. Někdy se stane, že trenér zrovna nemůže a tak by se hodilo, kdyby tam někdo s náma byl. Taky bych nakoupila nové míče, ty jsou potřeba jako sůl.

 

 

 

DĚKUJI ZA ROZHOVOR A V NOVÉ SEZÓNĚ PŘEJI HODNĚ ÚSPĚCHŮ!

 taky děkuji:-)

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář