Jdi na obsah Jdi na menu

Rozhovor s Romčou, základním kamenem našeho týmu...

26. 1. 2016

Rozhovor s Romčou Novákovou, maminkou na plný úvazek :)


12011221_1186116131403919_8803800878029965647_n.jpg

 

Ahoj Romi, jelikož jsi vyhrála naši anketu, týkající se prvního rozhovoru v roce 2016, ráda bych se tě zeptala na pár otázek. Může být?

Tož možeš, když už sem teda vyhrála tů anketu :-)

Fotbal hraješ už pěknou řádku let, že? Vzpomínáš si na svůj první trénink?Jaký byl a kdo tě vůbec k fotbalu přivedl?

No dlůho, řekla bych tak zhruba 12 roků, vím že sem byla už na střední, když sem začala. Je to možné tolik roků? Šak furt nic neumím :-) :-) Na první trénink si vzpomínám. Fotbal sem chcela hrát dycky, pak sem uviděla na kabelovce inzerát, že hledajů holky do ženského fotbalu, tak sem si říkala že bych tam mohla jít, no ale samozřejmě sem sa styděla, tak sem řekla mamce, esi by nešla se mnů, no a mamku fotbal take bavil, tak sme tehdá šli spolem. Pamatuju si, jak sem sa snažila, jak sem létala, jak utrhlá z řetězu po celém hřišti :-) No a pak sem zjistila, že holky sů v pohodě a tak sem zostála až do teď :-)

Co ti vůbec fotbal „dal“ a měla jsi někdy nějaký vzor?

Mívala sem za vzor Pavla Nedvěda, to byl dycky taký dříč a srdcař jak já :-) :-) no a jinak, kdo mňa zná, tak ví, že miluju Tomáša Rosického. Je to borec, ten tam dává tu hlavu do té hry, take jak já :-) né kecám, ale prostě sa mně líbí, jak hraje a běda temu kdo, na něho nadává, to sa mosím dycky pohádat :-) Fotbal mně dal hlavně skvělů partu bab, ve které sa nemosím stydět dělat a říkat uplné kraviny, protože sa tam všecky za ty roky už dobře známe. A su za to ráda že patřím do takového kolektivu! A už slzím, takže poďme k další otázce :-)

Když se podíváš do minulosti, jaký je tvůj nejhorší a nadruhou stranu i nejlepší zážitek týkající se fotbalu?

Esi myslíš jako ženského fotbalu, tak nejhorší asi jak si Špérka přethrla ten vaz, už nevím, kde to bylo no, anebo jak nám teď Denču odvážala sanitka se zlomeným kotníkem. Nejlepší asi tá naša legendární výhra v Brumově :-)

Starší brácha - tvůj trenér, mladší brácha - hráč mutěnských mužů a manžel - hráč starých pánů. To jste celá rodina sportovně založená nebo se v ní najde i někdo, koho fotbal a všeobecně sport moc nezajímá?

No když vezmu jako rodinu z mojej strany, tak sa dá řéct, že všeckých sport baví, u nás doma dycky jely v telvizi enom sportovní kanále - fotbal, tenis, skoky na lyžách, biatlon...aj u babičky sa celá rodina scházáme na různé sportovní přenosy, takže tak :-)

Za posledních pár roků jsi toho stihla opravdu hodně – zasnoubení, svatba, stěhování, dcera Valinka. Co říkal manžel na to, že jsi den po svatbě šla hrát fotbal?

:-) :-) v pohodě, co by říkal, kdyby měl námitky, tak bych si ho nevzala :-) Né jako možu řéct, že mňa podporuje a myslím si, že je rád, že mám nějaký svůj koníček :-)

Je to až neuvěřitelné, jak rychle ses dokázala po porodu vrátit na hřiště. Jak jsi to prosím tě dokázala? A co když jdeš na trénink nebo zápas?

Ale houby neuvěřitelné :-) Jelikož máme hodné babičky, které Valču pohlídajů, tak sa to dá všecko v pohodě zvládnůt, jak zápase tak i tréninky. A když hrajem doma, tak je Valinka s taťků na hřišti a fandijů mně :-) 

A co do budoucna? Plánujete ještě jedno, dvě nebo tři mimča? A myslíš, že i pak to ještě půjde s fotbalem skloubit?

:-) tak jedno děcko určitě nechceme, tak uvidíme, jak sa zadaří, ale se dvoma nebo třema děckama už to nebude taková sranda,to je jasné. Každopádně bych to chtěla nějak skloubit dohromady :-) myslím, že kvůli děckám sa člověk nemusí vzdat svojích koníčků...

Co vaše pověstné fotbalové akce? Účastníš se jich často? Byla v minulosti nějaká, na kterou vzpomínáš dodnes?

Pokud to jde, tak sa účastním a to velice ráda :-), protože naše akce sů zárukou kvalitní zábavy, nebo jak sa to říká. Skoro každá je legendární, ale nejvíc asi vždycky vzpomínám na tu uplně první na hasičce, nevím v kterém to bylo roce, ale to sme sa po první takto spolem ož*ali a já sem pak usnula na Bubi, na stole :-D.

Ještě taková perlička na závěr našeho rozhovoru, za kolik sis koupila nejdražší kopačky a pamatuješ si, jak vypadaly tvoje úplně první?

Jé tož první byly asi ještě nejaké hadráky a jinak já si na ty kopačky moc nepotrpím, takže nejdražší tak za litr? Ale poslední dvoje kopačky mně kupoval manžel, tuším k narozeninám, tak možná byly aj dražší nevím :-)

Děkuji za tvůj čas a pozdravuj Valču!!!

Take děkuju a budu, ale teď spí :-) 

942167_730248180324052_1695617048_n.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář