Jdi na obsah Jdi na menu

Mutěnice - Láb 1:3

20. 2. 2008

V sobotu 16.2.2008 odehrála mutěnská děvčata druhý zimní přípravný zápas. Tentokrát byla pozvána na Slovensko, do nedalekých Láb. Tento tým hraje první ligu žen na Slovensku. Hrací podmínky byly opravdu hrozné. Hřiště rozbité, chceme-li, můžeme jej přirovnat ke hřišti u školy, a počasí také nic moc. Vítr byl silný a běhat v otevřeném prostoru 90 minut bylo tak akorát, abychom byly nemocné. Nicméně jsme musely vydržet. Jelikož jsou jarní prázdniny, většina hráček je někde na horách a tak není divu, že se nás sešlo opravdu málo. S dvěma půjčenými hráčkami z Nesytu (kterým děkujeme) nás bylo 11. K tomu se během zápasu zranily Romana Čepilová a Petra Zálešáková. Musely sme hrát i v devíti. Domácí byli ale ochotní a půjčili nám dvě hráčky. Moc dlouho nám to ale v jedenácti nevydrželo, pouze do té doby, než se opět zranila jedna ,,půjčená" hráčka z Lab. Nicméně zápas byl velice chaotický. Dosud náš nejhůř odehraný zápas s nejhoršími podmínkami co jsme kdy měly. Zápas skončil 1:3, kdy gol za nás vstřelila jedna z půjčených hráček z Lab.

Sestava: Lucie Pavková, Petra Švecová, Michaela Kupčíková, Ivana Horecká, Yvonne Chromečková, Romana Čepilová, Petra Zálešáková, Jana Zálešáková, Denisa Dobrovolná, Klára Lamáčková (Nesyt), Julie Fritzová (Nesyt)

Chyběly: Markéta Bízová, Martina Ryšavá, Laurencie Musilová, Jitka Blažková, JitkaKopečková, Bronislava Doksanská, Lenka Hykšová

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář